Avís Legal

Identificació

En compliment amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic,AUTOS LLONGA, S.L. (AUTOS LLONGA), l’informa que les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular del lloc web www.autosllonga.es/.

  • Denominació: AUTOS LLONGA, S.L.
  • Domicili: Cami de Maó, 179 07760 CIUTADELLA DE MENORCA (Illes Balears)
  • Telèfon: 971 38 26 75
  • Email: autosllongamenorca@gmail.com
  • CIF: B07638554

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d’elements contiguts en aquest lloc web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a AUTOS LLONGA i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial. Resta expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc Web i de qualsevol dels seus continguts sense el premís exprés i per escrit de AUTOS LLONGA.

L’accés al lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió de drets per part de AUTOS LLONGA, llevat que s’estableixi expressament el contrari.

Condicions d’ús

L’accés a aquest lloc Web implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús sense reserves, les quals regulen l’accés i la utilització del mateix amb la finalitat de posar a disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes.

Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d’aquest lloc Web amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.

AUTOS LLONGA, no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pugui derivar-se d’aquesta utilització o ús de la informació.

Tant l’accés a aquesta Web com l’ús que pugui fer-se de la informació continguda en ella és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.

L’usuari s’obliga a no fer servir la informació que es publica a aquesta Web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no fer malbé o inutilitzar la informació i a no dur a terme cap altra acció que pugui ser contrària al contingut d’aques Avís Legal.

AUTOS LLONGA no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errades en l’accés a aquest lloc WEb, encara que posarà tots els esforços per tal d’evitar-los.

Enllaços a altres webs

Els enllaços (links) que pugui trobar en aquest Web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són operades ni controlades per AUTOS LLONGA, per això, no es fa responsable dels continguts d’aquests llocs Web ni estan cobertes pel present Avís Legal. Si accedeix a aquestes pàgines Web haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privacitat poder ser diferents de la nostra.

Legislació aplicable i competència jurisdiccional

El present Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és d’aplicació

Per a la resolució de les controvèrsies que poguessin derivar-se com a conseqüència del que es disposa en les presents disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, les parts es sotmeten al fur corresponent al domicili de l’usuari.